willkommen

welcomepict

Welcome to my own blog.

This is KYUYOUNG’s corner. So, if you’re knight, I really welcoming you!

You can read and request here. And I only need a feedback like simple comment or like.

WARNING! DON’T TAKE ANYTHING FROM HERE WITHOUT PERMISSION!

So, enjoy.

SOOKYUBIASED

11 thoughts on “willkommen

  1. Berliana prasetya says:

    Min, part ke 2 stuck in moment kok gk ada yah??? Nae pendatang baru, udh jatuh cinta sm ff stuck in moment plis di posting eonn… Klu ada apa2 plisss inbox nae di fb ini namanya :berliana rahmadani elf

  2. liaaaa says:

    chingu, minta pw nya nde, yeobo part 1/2 dong, aku udah komen di part2 sebelumnya, uname: liaaaa, twit ke @adelinelia, makasih ya chinguu,, semangat lanjutin ffnya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s